Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas ‒ Viktorija“ vs KTU (3:1)

KSM Startas-Viktorija pergalė prieš KTU

KSM Startas-Viktorija pergalė prieš KTU

Kovo 2d. varžybose tarp KSM Startas- Viktorija ir KTU komandų pergalę rezultatu 3:1 šventė KSM- Startas Viktorija komanda.

 

Pirmasis setas prasidėjo puikiu "KSM Startas- Viktorija" merginų spurtu 7:0, tačiau KTU merginos nepasidavė ir atsakė 4 ace'ais iš eilės. Viso setu metu komandos apsikeitė rezultatyviomis atkarpomis po 3-4 taškus. KTU komanda taškus pagrinde rinko rezultatyviais padavimais, kurių per setą viso pataikė 7. Viso seto metu KTU komanda vijosi varžoves daugiausia Nr.9 G.Jurgaitytės taškais, kurių ji pelnė 7. Nors KTU ir buvo pavijusios varžoves 21:19, tačiau šeimininkės nepaleido iniciatyvos ir laimėjo setą puikiu G. Bražaitės ace'u.

Antrasis setas prasidėjo šeimininkių sputu 7:0, KTU merginos nesugebėjo susitvarkyti su priėmimu ir iki seto vidurio nesugebėjo pasivyti varžovių (12:4). Šiame sete KSM Startas Viktorija komanda darė žymiai mažiau klaidų už varžoves 3 prieš 11. KTU šiame sete į priekį vėl bandė traukti M. Knapkytės ir G. Jurgutytė tandemas, o šeimininkių gretose puikiai žaidė visa komanda. Šeimininkės kiek lengviau laimėjo šį setą 25:16.

Trečiasis setas prasidejo keliais KTU taškai bet KSM Startas - Viktorija atsakė spurtu 6:0 ir išlygino žaidimą. Svečių komanda nepasidavė ir rezultatyviomis atakomis ir stipriais padavimais išlygino žaidimą ir persverė rezultatą 12:14. išsiveržusios į priekį KTU komandos žaidėjos iniciatyvos nebepaleido ir pratęsė žaidimą laimėdamos setą 18:25.

Ketvirtąjį setą sėkmingiau pradeda KTU tinklininkės. I.Kerutytė pelno 3 ace'us iš eilės. Bet šeimininkių komandos kelėja Morta Gailiūtė atsakė dviem ace iš eilės. Komandų žaidimas išsilygino ir po labai sunkaus taško, kuris truko kiekvienai komandai atlikus po 10 atakų, sekmė nusišypsojo šeimininkėms. (11:11). Šiame sete šeimininkėms neįmenama mįslė buvo I. Kerutytės padavimas (5 Ace) ir KTU veržiasi į priekį 17:15, bet netrukus šeimininkės lygina rezultatą 17:17. Kelių sėkmingų atakų dėka, į priekį veržiasi KTU merginos. 20:22. Seto gale įtampa išauga maksimaliai ir rezultatui esant 24:24, šeimininkės stato bloką ir veržiasi į priekį, bet KTU greit atstato lygų rezultatą. Prie padavimo linijos vėl stojusi I.Kerutytė pelno dar vieną ace. Po kelių svečių komandos klaidų, pergalę 29:27 pelno šeimininkių komanda. 

Po rungtynių komandos šeimininkių komandos trenerė džiaugėsi pergalę ir sakė: "Džiaugiuosi kad laimėjome, nes nebuvome pilnos sudeties, merginos ruošėsi šimtadieniams, tad tai įtakojo treniruočių procesą, bet džiugu, kad pagaliau galėsime pradėti ruoštis svarbiausioms sezono kovoms"

 

Puslapis peržiūrėtas: 2456

Komentarai