Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja & Korys vs Raudondvaris (3:2)

„Sporto fėja & Korys“ po penkių setų kovos palaužė „Raudondvarį“, bei atsidarė savo pergalių sąskaitą MIX lygoje

„Sporto fėja & Korys“ po penkių setų kovos palaužė „Raudondvarį“, bei atsidarė savo pergalių sąskaitą MIX lygoje

Lapkričio 25d. 18:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre po savo trečiąsias rungtynes MIX lygoje sužaidė aikštelės šeimininkų „Sporto fėja & Korys“ ir svečių „Raudondvaris“ ekipos. Pirmąją pergalę iškovojo, bei taip savo pergalių sąskaitą trečiuoju bandymu atsidarė aikštelės šeimininkai „Sporto fėja & Korys“.

Susitikimą kiek sėkmingiau pradėjo aikštelės šeimininkai (9:6), bet seto eigoje kiek sėkmingiau žaidė jau „Raudondvario“ ekipa, kuri ne tik panaikino 3 taškų deficitą, bet ir patys įgijo trapų 2 taškų pranašumą (10:12). Nedidelį pranašumą svečių komandą išsaugojo iki seto kulminacijos (16:19). Nors tuomet sekė 4 iš eilės „Sporto fėja & Korys“ komandos taškai (20:19), pirmoji rungtynių dalis priklausė svečių komandai, jie laimėjo lemiama seto atkarpą 1:6, bei taip laimėjo permainingą pirmąjį susitikimo setą (21:25).

Antroje mačo dalies pradžioje ir vėl geriau atrodė „Sporto fėja & Korys“ (9:5), anksti susikrautą persvarą aikštelės šeimininkai padidino seto eigoje (18:12), bei užtikrintai kontroliavę situaciją laimėjo antrąjį rungtynių setą (25:16), taip atstatydami lygybę susitikime.

Trečiajame sete tradiciškai šioms rungtynėms geriau startavo aikštelės šeimininkai (11:6), apsukų nemažinę „Sporto fėja & Korys“ trečiojoje susitikimo dalyje dar labiau padidino savo persvarą (16:8). Nors po varžovų šturmo „Raudondvario“ komandai pavyko stabilizuoti situaciją, bei priartėti prie aikštelės šeimininkų (21:17), iniciatyvos iš savo rankų nepaleidę „Sporto fėja & Korys“ laimėjo trečiąjį rungtynių setą (25:18).

Ketvirtoji susitikimo dalis priklausė jau svečiams, jie kiek geriau pradėjo setą (6:9), bei palaipsniui tik didino savo atotrūkį nuo varžovų (12:18), o galingai finišavę užtikrintai išplėšė lemiamą rungtynių setą (14:25).

Lemiamą setą geriau pradėjo „Sporto fėja & Korys“ (6:3), tiesa „Raudondvaris“ greitai stabilizavo situaciją ir išlygino rezultatą (7:7). Aikštelės šeimininkai dar kartą perėmė iniciatyvą į savo rankas (11:8), tačiau dar kartą charakterį pademonstravę svečiai išlygino susitikimo rezultatą (11:11). Tačiau tuomet „Sporto fėja & Korys“ atliko lemiamą rungtynių spurtą, bei pelnė 3 taškus be atsako (14:11), nors „Raudondvaris“ dar bandė gelbėtis (14:12), varžovų šturmą atlaikę aikštelės šeimininkai laimėjo rungtynes (15:12), bei taip pasiekė pirmąjį laimėjimą MIX lygoje per 3 susitikimus.

Po rungtynių vienas iš „Sporto fėja & Korys“ komandos žaidėjų sakė: Smagu, jog pavyko trečiuoju bandymu iškovoti pirmąją pergalę MIX lygoje šiame sezone su kuo ir noriu pasveikinti komandą, o varžovams noriu padėkoti už kovą, bei palinkėti sėkmės šio sezono MIX lygoje.

Puslapis peržiūrėtas: 876

Komentarai