Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Gargždų „Amber 2“ vs Kauno „RIO“ (3:1)

Pirmoji Gargždų „Amber volley 2“ pergalė rezultatu 3:1 prieš Kauno „RIO“ komandą

Pirmoji Gargždų „Amber volley 2“ pergalė rezultatu 3:1 prieš Kauno „RIO“ komandą

Spalio 30d. sekmadienį Gargždų "Amber volley 2" komanda priėmė svečius iš Kauno "RIO" komandą. Gargždiškiai pasielgė nesvetingai ir įveikė varžovus rezultatu 3:1 (25:19, 25:18, 23:25, 25:18). 

Pirmieji du setai nieko gero nežadėjo kauniečiams, nes jie juos pralaimėjo gana dideliu taškų skirtumu. Tačiau trečiame sete "RIO" vyrukai susiėmė ir sušvelnino setų rezultatą 2:1. Vistik paskutiniame sete šeimininkai nesiruošė toliau juokauti ir pasiekę pergalę šiame sete taip pat šventė džiaugėsi pergale ir rungtynėse. Nugalėtojams tai buvo pirmoji pergalė šiame sezone, tuo tarpu kauniečiai patyrė antrąją nesėkmę.

Nugalėtojų gretose, naudingiausias buvo Martynas Miliukas (19 taškų, 19 naud. koef.). 

Kauno "RIO" komandoje daugiausiai pelnė Augustas Želvys (8 taškai)

Gargždų "Amber volley 2" komandos treneris Rokas Aukštkalnis pasidalino mintimis apie rungtynes:

Kas lėmė pergalę prieš kauniečius? Mūsų komandoje gerai pavyko paskirstyt kamuolius visiems žaidėjam. Atsarginių suolelis irgi atnešė naudos. Kaip vertinate varžovų komandą? Komanda jauna, turinti perspektyvos ateityje žaisti dėl geriausių rezultatų. Ačiū varžovams, davė pakankamai intrigos šiam mačui. Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos? Komandinis darbas padėjo laimėti, turėjome vieną taškų lyderį, o visi kiti pasiskirstė kamuolius panašiai. 

Kauniečių stratego Alano Silkino komentaras:

Kas lėmė pralaimėjimą ir ko trūko pasiekti pergalei bei kaip vertinate varžovų komandą? Varžovų komanda buvo kovinga, nusiteikę neleisti mums laimėti nei vieno seto. Rungtynės buvo įdomios, emocingos, setų pradžiose išsiverždami į priekį, persvarą palikdavome ne ilgam, gal tai ir pakišo mums koją, nes negalėjom išlaikyti skirtumo. Apibendrinant rungtynes komanda vertina teigiamai ir ruošis ateinančioms rungtynėms.

 

Puslapis peržiūrėtas: 1959

Komentarai