Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nutpa vs Marito (0:3)

Septintą pergalę iš eilės „Marito“ įsirašė nugalėdami „Nutpos“ komandą

Septintą pergalę iš eilės „Marito“ įsirašė nugalėdami „Nutpos“ komandą

Sausio 15d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko vyrų tinklinio lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Nutpa“ ir pirmoje turnyrinės lentelės vietoje vyrų tinklinio lygoje žengiančių „Marito“ komandų. Pergalę po trijų setų kovos iškovojo ir toliau pirmenybėse neklumpa „Marito“ ekipa.

Vyrų tinklinio lygos lyderiai nuo pat susitikimo pradžios pateisino mačo favorito statusą, bei perėmė iniciatyvą (3:10), nors „Nutpai“ seto eigoje ir pavyko sustabdyti deficito augimą (9:15) ir šiek tiek priartėti prie oponentų (12:16), svečių komanda finišavo spurtu 3:9, taip užtikrintai laimėdami pirmąją susitikimo dalį rezultatu (15:25).

Antroje rungtynių dalyje vaizdas buvo panašus į pirmąjį setą, „Marito“ netruko pabėgti į priekį (3:7). Sėkmingą seto pradžią „Marito“ pavyko pratęsti, bei įgyti ir rekordinį 7 taškų pranašumą (8:15). Tiesa, kaip ir pirmojoje mačo dalyje, taip ir šiame sete aikštelės šeimininkai sušvelnino savo atsilikimą, bei buvo priartėję iki 3 taškų (15:18), bet ir vėl antrojoje rungtynių dalyje tikslesni buvę svečiai laimėjo ir antrąjį setą (18:25).

Paskutinės susitikimo dalies pradžioje vyko atkakliausia kova (6:6); (9:9). Tačiau tuomet „Marito“ spurtavo 3:9, taip tvirtai perimdami iniciatyvą ir paskutiniame sete (12:18), nors „Nutpa“ sušvelnino atsilikimą (15:19), sėkmingai finišavę svečiai identišku rezultatu antrajam rungtynių setui, laimėjo ir paskutiniąją rungtynių dalį (18:25).

Po šių rungtynių „Marito“ sutvirtino savo pozicijas pirmoje turnyrinės lentelės vietoje ir nuo antroje vietoje šiuo metu žengiančių „Vitamedos“ tinklininkų atsiplėšė dvejomis pergalėmis. Tuo tarpu septintą kartą per aštuonis mačus pralaimėję „Nutpa“ rikiuojasi dešimtoje pirmenybių lentelės vietoje.

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė: Smagu, kad pavyko iškovoti dar vieną pergalę, bei taip sutvirtinti savo pozicijas pirmenybėse.

Puslapis peržiūrėtas: 2980

Komentarai