Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas ‒ 1“ vs Vitameda (3:0)

Vyrų čempionate KSM „Startas ‒ 1“ iškovojo III vietą!

Vyrų čempionate KSM „Startas ‒ 1“ iškovojo III vietą!

Gegužės 17 d., KTML vyrų tinklinio čempionato  Mažąjame finale dėl trečios vietos susitiko KSM "Startas - 1" ir Vitameda. Po trijų setų kovos, pergalę šventė šeimininkai, Rezultatu 3:0 (30:28, 25:18, 25:18).

Pirmasis setas buvo itin atkaklus ir žadėjo labai įtemptą kovą. 25-kių taškų sete neužteko ir tik po dramos seto pabaigoje pergalę išplėšė namų arenoje žaidę jaunieji KSM Startas tinklininkai.

Likusieji setai jau buvo visiškai kitokie nei pirmasis, nes KSM "Startas - 1" komanda savo puikiu žaidimu ir trykštamu jaunatviškumu įrodė savo pranašumą prieš kur kas labiau patyrusius ir vyresnius varžovus bei iškovoję pergales antrame ir trečiame setuose laimėjo III-ąją vietą KTML vyrų čempionate.

Nugalėtojų gretose geriausiai sužaidė Nedas Tolpežninkas kuris taip pat buvo išrinktas ir Mažojo finalo MVP (22 taškai, 20eff)

Pralaimėjusiems Gytis Tuska pelnė 11 taškų.

Po pergalės pakalbinta buvo KSM "Startas - 1" komandos trenerė - Rūta Skorupskienė.

Sveikiname trenere su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Visų pirma, norėčiau padėkoti savo komandai ir varžovams už gražią kovą. Uždarėme sezoną su medaliu,, tikslas pasiektas ir jaučiuosi labai gerai. Dabar apie rungtynes, sužaidėme vienas geriausių savo rungtynių KTML'e, labai išskirtinai gerai sužaidė Nedas Tolpežninkas, atrodė, kad jam tiesiog gali pakelti kamuolį ir jis pelnys tašką. Labai gerai susigynėme ir patys daug neklydome. Džiaugiuosi visa savo komanda ir noriu tiesiog mėgautis šiuo momentu.

Mintimis apie rungtynes pasidalino pralaimėjusios komandos žaidėjas Paulius Petrovas:

Šio sezono pradžia, kaip ir praėjusio pabaiga buvo kokybiška ir atnešė saldžių pergalės vaisių. Įsibėgėjant sezonui atsirado atsipalaidavimas, ko pasekoje pradėjo kristi tinklinio kokybė. Pokalbių, sprendimų ieškojimo, analizės buvo pakankamai, tačiau to atnešti į aikštelę nepavyko. Sezonui progresuojant, mūsų spragos vis gilėjo, o varžovai tuo puikiai naudojosi. Visa tai atsispindėjo ir rungtynėse dėl trečios vietos. Sveikiname varžovus, kurie akivaizdžiai patobulėję ir fiziškai pranokę veteranus. Cituojant vieno autoriaus (G.L.) žodžius: "klausimas, - kada reikia trauktis iš sporto ar žeminti pavarą į žemesnį lygį? Atsakymas, - jaunimas tau pasakys" ši frazė kažkada pasivys mus visus, tačiau tikiu Vitamedai dar ne laikas, užteks atsitraukti, persigrupuoti ir vėl į priekį. Apibendrinant, sezono rezultatu neesame patenkinti, tačiau komanda išlieka, traumų išvengta, kolektyvas puikus - pergalių dar bus.

Puslapis peržiūrėtas: 3480

Komentarai