Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs Kauno kolegija (3:1)

Kevirtąją pergalę „Dailiojoje“ moterų lygoje „Bellona“ įsirašė, įveikdamos Kauno kolegijos komandą

Kevirtąją pergalę „Dailiojoje“ moterų lygoje „Bellona“ įsirašė, įveikdamos Kauno kolegijos komandą

Gruodžio 12d. 19:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „Dailiosios“ moterų lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkių „Bellona“ ir svečių Kauno kolegijos komandų. Po keturių setų kovos savo pranašumą įrodė ir ketvirtąją pergalę iš penkių galimų „Dailiojoje“ moterų lygos pirmenybėse iškovojo aikštelės šeimininkės „Bellona“.

Dvikovą geriau pradėjo „Bellona“ tinklininkės (7:4), jos savo sėkmingą rungtynių pradžią pratęsė ir setui įsibėgėjus (17:9). Užtikrintai situaciją kontroliavusios aikštės šeimininkės užtikrintai laimėjo pirmąją mačo dalį (25:13).

Antrajame susitikimo sete geriau startavo jau svečių Kauno kolegijos komanda (1:6) ir nors „Bellona“ greitai sumažino savo atsilikimą (6:8), kiek geresnę atkarpą sužaidusios studentės vėl susigrąžino penkių taškų pranašumą (9:14). „Bellona“ dar kartelį sušvelnino atsilikimą (14:16), o artėjant seto kulminacijai sumažino deficitą iki minimalaus (19:20), tačiau varžovių šturmą atlaikiusios Kauno kolegijos tinklininkės laimėjo antrąją rungtynių dalį (23:25), taip išlygindamos susitikimo rezultatą.

Trečiojoje rungtynių dalyje esminis lūžis įvyko rezultatui esant dar (6:4), „Bellona“ tuomet pelnė, net 10 taškų be atsako ir įgijo triuškinantį pranašumą (16:4), nors svečių komanda ir bandė švelninti atsilikimą (20:11), galingai setą pabaigusios aikštelės šeimininkės neleido sudvejoti savo pranašumu trečiojoje rungtynių dalyje (25:11).

Sėkmingą žaidimo bangą pagavusios „Bellona“ tinklininkės solidžiai pradėjo ir paskutinį rungtynių dalį (7:3), setui persiritus į antrą pusę vienos iš „Dailiosios“ moterų lygos favoričių savo dispozicijoje ir vėl turėjo daugiau, nei užtikrintą persvarą (18:9), bei taip saugiai ir ketvirtąjį setą laimėjusios „Bellona“ (25:13) įsirašė pergalę į savo sąskaitą ir atsitiesė po praeitą savaitę patirto pralaimėjimo KSM „Startas ‒ Viktorija“ komandai.

Ketvirtą pergalę per penkis susitikimus į savo sąskaitą įsirašiusios „Bellona“ tinklininkės pakilo į antrąją turnyrinės lentelės vietą, savo ruožtu trečiąją nesėkmę per keturis susitikimus patyrusi Kauno kolegijos komandą lieka septintoje „Dailiosios“ moterų lygos turnyrinės lentelės vietoje.

Puslapis peržiūrėtas: 3499

Komentarai