Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lietuvos sveikatos mokslų universitetas vs Fortūna (3:0)

Lyderių LSMU pergalė prieš „Fortūna“ komandą

Lyderių LSMU pergalė prieš „Fortūna“ komandą

Sausio 24d. LSMU salėje susitiko šeimininkės LSMU ir "Fortūnos" komandos. Pergalę lengvai pasiekė šeimininkės (3:0)

Šeimininkių komanda susikaupusi pradėjo varžybas ir iškart pasiuntė varžoves į nokdauną ir setą pradėjo 10:2. Viso setu metu išlaikiusios ramybę ir susikaupimą seto viduryje svečių komandai darant daug klaidų jau pirmavo užtikrintai 16:4. Užtikrintai puolusios ir gynyboje žaidusios šeimininkės setą baigė neleisdamos priešininkėms surinkti net 10 taškų (25:8)

Antrojo seto pradžia nieko gero svečių komandai ir vėl nežadėjo, nes klydusios ir praleidusios kelis ACE'us iš eilės šeimininkės buvo priekyje 14:5. Tačiau "Fortūnos" komandos Nr.11 (Gytė Volteraitytė) savo komandai pelno net 5 ACE iš eilės, dar pora komandos sėkmingų atakų ir "Fortūna" pavijo varžoves (15:12). Nepasimetusios šeimininkės iškart atstatė koncentraciją ir sėkmingais padavimais ir atakomis užbaigė setą (25:16)

Trečiasis setas vėl prasidėjo "Fortūna" komandos klaidomis ir šeimininkių puikiu žaidimu arčiau tinklo. Sete nebuvo intrigos ir LSMU komanda tvirtai laimi 3-iąjį setą (25:12)

 

Po varžybų pakalbintas LSMU treneris teigė: "Matėme, kad esame geresnė komanda už varžoves, tačiau tai reikėjo įrodyti aikštelėje. Tą merginos ir pademonstravo. Puikus kelėjai skirstant kamuolius, puolėjoms tik reikėjo sekmingai pabaigti atakas. Varžovės stengėsi gynyboje, ištraukė kelis sudėtingus kamuolius, bet joms pritrūko tikslumo ir užbaigtumo. Džiaugiames iškovota dar viena pergale, ir toliau lyderiaujame lygoje. Ači0 varžovėms už varžybas"

Puslapis peržiūrėtas: 3946

Komentarai