Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM ‒ Startas vs Vitameda (3:2)

Pagaliau paaiškėjo Rudens „Sportturas“ vyrų taurės 2021 nugalėtojai ir jais tapo KSM Startas komanda

Pagaliau paaiškėjo Rudens „Sportturas“ vyrų taurės 2021 nugalėtojai ir jais tapo KSM Startas komanda

Šiandien, Sausio 18 d., Rudens "Sportturas" vyrų taurėje, didžiajame finale susitiko KSM Startas ir "Vitameda" tinklininkai ir po įtemptos penkių setų kovos, pergalę šventė KSM Starto vaikinai, rezultatu 3:2 (25:21, 11:25, 20:25, 25:23, 16:14)

Varžybos prasidėjo įnirtinga kova ir matėsi, kad kova tikrai bus rimta, iki seto galo nebuvo aišku, kas laimės atidaromąjį setą, bet prie rezultato 20:20, šeimininkai spurtavo atkarpa 5:1 ir šventė pirmojo seto pergalę.

Antrajame sete, supykę "Vitameda" tinklininkai, net nepaliko šansų KSM Startas tinklininkams kovoti prieš juos, jie buvo geresni visuose žaidimo elementuose ir nugalėjo šeimininkus 11:25. 

Trečiajame sete šeimininkai išėjo praradę viltis dar kovoti, kai svečiai buvo ant bangos, trenerė dar bandė kelti komandą pertraukėlėmis, bet žaidimas tik pagerėjo, bet neįstengė laimėti trečiojo seto 20:25.

Ketvirtajame sete, jau atsigavę jaunuoliai stojo į paskutinį šturmą ir vėl grįžo į savo žaidimo roges. Seto pabaigoje vesdami 24:19 atsipalaidavo, "Vitameda" atlikto protingą taktinį keitimą, į aikštelę padavimui išleidę patyrusį Albertą Antoną, kurio planeriai buvo neįkandami varžovams. Tokiu būdu svečiai laimėjo atkarpą 0:5 ir grėsmingai priartėjo per vieną tašką (23:24), bet svečiams pritrūko jėgų ir KSM Starto vaikinai vis tik uždarė setą 26:24. 

Penktajame sete viskas vyko iš paskutinių jėgų. Komandos nenorėjo nusileisti viena kitai ir keitėsi taškais. Pirmojoje rungtynių pusėje geriau atrodė šeimininkai, bet pasikeitus pusėmis geresnę atkarpą sužaidė svečiai. Seto pabaigoje rezultatui esant 14:14, visas likusias jėgas atidavę KSM Startas tinklininkai sėkmingai užpuolę ir apsigynę nuo stiprių "Vitameda smūgių laimėjo kelis taškus iš eilės ir šventė penktojo seto pergalę, rungtynių pergalę ir pasidabino aukso medaliais.

Po rungtynių pakalbinta buvo KSM Startas komandos trenerė Rūta Skorupskienė.

Sveikiname su pirma vieta, kokie komentarai apie varžybas?

Negaliu apsakyti, kaip džiaugiuosi pergale ir didžiuojuosi savo vaikinais. Šita taurė mums buvo skirta pasiruošti varžybom I lygoje, per aplinkybės gavosi, kad pabaigėme taurę žaisti antroje žiemos pusėje, kas yra ironiška, kad taurė vadinasi rudens. Grįžtant prie varžybų, tai smagu, kad rungtynes pradėjome laimėdami setą, mano vaikinai gal per greit patikėjo pergale ir manė, kad laisvai laimės, bet dėl tokio mąstymo pralaimėjo sekančius du setus. Smagu, kad pavyko prikelti komandą dar kartą ir išlyginti setų rezultatą. Penktajame sete buvome jau ant bangos ir žaidėme taip, kaip turėjome žaisti visose rungtynėse, aišku varžybos buvo amerikietiški kalneliai ir džiaugiamės iškovota pergale.

Rudens "Sportturas" vyrų taurės 2021 didžiojo finalo geriausiu žaidėju buvo išrinktas KSM Startas komandos žaidėjas - Klaidas Tepelys.

 

Puslapis peržiūrėtas: 3937

Komentarai