Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs TK „Indigo“ (3:1)

„Dailiojoje“ moterų lygoje neklumpanti „Bellona“ įveikė ir TK „Indigo“ komandą

„Dailiojoje“ moterų lygoje neklumpanti „Bellona“ įveikė ir TK „Indigo“ komandą

Lapkričio 30d. 18:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „Dailiosios“ moterų lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkių „Bellona“ ir svečių TK „Indigo“ ekipos. Pergalę po keturių setų kovos iškovojo ir trečiąją pergalę iš tiek pat galimų pasiekė „Bellona“ tinklininkės.

Akistata prasidėjo taškas į tašką (6:6), nors aikštelės šeimininkės sužaidė kiek geresnę atkarpą (10:6), TK „Indigo“ iškart atsakė tokiu pačiu spurtu (10:10). Setui įsibėgėjus komandos ir toliau keitėsi taškais (15:15), pasiekus pirmosios rungtynių dalies kulminaciją, rezultatas išliko lygus (20:20). Seto pabaiga priklausė aikštelės šeimininkėms pelniusioms paskutinius 5 seto taškus, bei taip laimėjus pirmąją rungtynių dalį rezultatu (25:20).

Antrojoje susitikimo dalyje geriau startavo „Bellona“ (7:2), tiesa svečių ekipa greitai sušvelnino savo atsilikimą iki minimalaus (8:7). Esminis lūžis sete įvyko aikštelės šeimininkėms pirmaujant (16:14), „Bellona“ tuomet pelnė, net 8 taškus be atsako (24:14), taip panaikindamos, bet kokią intrigą antrajame rungtynių sete, bei taip užtikrintai jį laimėdamos (25:16).

Trečiasis mačo setas prasidėjo lygiai (6:6); (8:8). Tiesa, po sėkmingo TK „Indigo“ tinklininkių atkarpos, svečių ekipai buvo pavykę įgyti trapų 3 taškų pranašumą (11:14), tačiau tuomet aikštelės šeimininkės pelnė 5 taškus be atsako (16:14), taip minimaliai perimdamos iniciatyvą trečiojoje rungtynių dalyje. Po paprašytos pertraukėlės geresnę atkarpą ir vėl sužaidė TK „Indigo“ ne tik panaikindamos trapų varžovių pranašumą, bet ir pačios įgydamos 3 taškų persvarą (19:22). Nors „Bellona“ ir buvo išlyginus rezultatą ir atsidūrusi per 2 taškus nuo pergalės (24:24), tikslesnės buvusios TK „Indigo“ laimėjo permainingą trečiąjį rungtynių setą (24:26).

Paskutinėje rungtynių dalyje kiek geriau startavo sėkmingą žaidimo bangą pagavusios TK „Indigo“ tinklininkės (6:9). Anksti įgytą pranašumą svečių ekipa išlaikė ir setui įsibėgėjus (10:14); (13:17). Tačiau aikštelės šeimininkės surengė spurtą 5:1, taip išlygindamos ketvirto seto rezultatą (18:18). Esminiu lūžiu ketvirtojoje rungtynių dalyje tapo 4 iš eilės pelnyti „Bellona“ taškai rezultatui esant (20:20), nors TK „Indigo“ dar bandė gelbėtis ir sušvelnino savo atsilikimą iki dviejų taškų (24:22), paskutinį rungtynių tašką pelniusios „Bellona“ tinklininkės laimėjo rungtynes (25:22), bei iškovojo trečiąją pergalę iš eilės „Dailiojoje“ moterų lygoje.

 

Puslapis peržiūrėtas: 1708

Komentarai