Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Sporto fėja (2:3)

„Tinklo inžinerija“ po įtemptos kovos turėjo pripažinti „Sporto fėjos“ pranašumą

„Tinklo inžinerija“ po įtemptos kovos turėjo pripažinti „Sporto fėjos“ pranašumą

Vasario 12d. 19:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre po savo dešimtąsias rungtynes vyrų tinklinio lygoje sužaidė aikštelės šeimininkai „Tinklo inžinerija“ ir svečių „Sporto fėjos“ komandos. Pergalę po permainingos 5 setų kovos iškovojo, bei aštuntąjį laimėjimą per dešimt susitikimų į savo sąskaitą įsirašė vieni iš vyrų tinklinio lygos lyderių „Sporto fėjos tinklininkai 2:3 (10:25, 25:22, 25:17, 11:25, 10:15).

Susitikimas prasidėjo puikia Igno Matulaičio padavimų serija, kas leido „Sporto fėjai“ iškart pabėgti į priekį (1:8), svečiai po sėkmingos mačo pradžios, apsukų nemažino ir setui įsibėgėjus tik didino savo pranašumą (7:19), bei galingai užbaigę pirmąją rungtynių dalį (10:25) daugiau, nei užtikrintai laimėjo pirmąjį rungtynių setą.

Antrosios rungtynių dalies eiga buvo kitokia. Geriau startavo jau aikštelės šeimininkai (7:3), „Tinklo inžinerija“ anksti įgytą 4-5 taškų persvarą išlaikė, beveik viso seto metu (13:8); (17:12). Tiesa, tuomet svečiai sugebėjo grįžti į kovą ir sušvelnino savo atsilikimą iki minimalaus (17:16), bet po paprašytos „Tinklo inžinerijos“ pertraukėlės aikštelės šeimininkai dar kartą šovė į priekį (23:17), bei pergalės šiame sete iš savo rankų jau nepaleido (25:22).

Trečiąją susitikimo dalį geriau pradėjo „Sporto fėja“ (2:5), bet šeimininkai netruko atstatyti lygybę (7:7), bei palaipsniui perimti iniciatyvą ir šioje mačo dalyje (13:10). Vieną po kitos rezultatyvias atakas rengia „Tinklo inžinerijos“ tinklininkai įgijo ir 7 taškų pranašumą (19:12) ir nors svečiai rodė gyvybės ženklus ir buvo sumažinę daugiau, nei perpus savo atsilikimą (20:17), paskutinius 5 seto taškus pelnę aikštelės šeimininkai perėmė iniciatyvą rungtynėse (25:17).

Ketvirtajame sete intrigos buvo mažai. „Sporto fėja“ iškart veržėsi į priekį (2:8), bei žaibiškai įgijo dviženklį pranašumą (4:14), kuris vėliau laikėsi visos ketvirtosios rungtynių dalies metu (6:16); (10:20), galingai finišavę svečiai nepaliko abejonės, kas stipresnis ketvirtajame sete jį laimėdami rezultatu (11:25).

Lemiame sete šiek tiek geriau startavo vieni iš vyrų tinklinio lygos lyderių „Sporto fėjos“ tinklininkai (3:5), trapų dviejų taškų persvarą svečiai išlaikė ir setui įsibėgėjus (6:8). Lemiamas spurtas įvyko rezultatui esant (7:9), tuomet „Sporto fėja“ laimėjo atkarpą 1:4, bei įgijo 5 taškų pranašumą (8:13), bei taip sunkios pergalės iš savo rankų nebeišleido. Įdomi tendencija, jog „Sporto fėjos“ tinklininkai šiame sezone keturis kartus turėjo žaisti lemiamą penktą setą ir visus kartus juos laimėjo

„Sporto fėja“ po pergalės sutvirtino savo pozicijas pirmoje turnyrinės lentelės pusėje, bei šiuo metu rikiuojasi ketvirtoje vietoje, savo ruožtu šeštą kartą pralaimėjusi „Tinklo inžinerija“ žengia septintoje turnyrinės lentelės vietoje.

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė: Dar vienos sunkios ir permainingos rungtynės, smagu jog pavyko iškovoti dar vieną pergalę vyrų tinklinio lygoje su kuo sveikinu komandą, bei tuo pačiu noriu padėkoti varžovams už atkaklią kovą.

Puslapis peržiūrėtas: 3610

Komentarai