Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technologijos universitetas vs Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VilniusTech) (1:3)

VilniusTech sugebėjo atsirevančiuoti Kauno technologijos universitetui/

VilniusTech sugebėjo atsirevančiuoti Kauno technologijos universitetui/

Sausio 31 d., NSTL vyrų lygoje susitiko Kauno technologijos universitetas (KTU) ir Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VilniusTech) ir po keturių setų kovos pergalę šventė svečiai, rezultatu 1:3 (17:25, 25:19, 18:25, 21:25).

Pirmas setas prasidėjo stipriais svečių padavimais, su kuriais sunkiai tvarkėsi KTU komanda, nesugebėdami gerai užpulti turėdavo atiduoti kamuolį ir tikėtis klaidos iš varžovų. Tačiau seto viduryje žaidimas pagavo pagreitį ir šeimininkai pradėjo vytis varžovus ir momentui buvo pasivyja varžovus iki 13:15. Tačiau VilniusTech vaikinai įjungė aukštesnę pavarą ir nesunkiai iškovoja pergalę sete 17:25.

Antrajame sete iki seto kovos virė lygi kova, komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis 12:12. Setui persikėlus į antrą pusę, jau šeimininkai demonstravo klasę ir žaidė brandžiau ir saugojo kamuolį aikštelėje, kol svečiai kelis kartus suklydo ir leido KTU tinklininkams susikurti solidžią persvarą, kurią sugebėjo įsaugoti iki seto pabaigos 25:19.

Trečiame sete, po pralaimėto seto svečiai stengėsi dvigubai labiau susikaupę. Pastiprinę padavimus, vėl išmušę šeiminkus iš žaidimo ir diktavo žaidimą viso seto metu. KTU bandė gelbėtis imdavo pertraukėles, bet jos rezultato nedavė. VilniusTech toliau sėkmingai padavinėdami, besigindami ir puldami, nematė vargų trečiajame sete 18:25.

Ketvirtame sete buvo banguotas abiejų komandų žaidimas, iki rezultato 7:7, komandos žaidė lygiai, bet tada KTU spurtavo atkarpa 8:0 ir jau pirmavo 15:7. Netrukus po to svečiai sužaidė 0:6 atkarpą ir priartėjo iki varžovų iki 15:13. Gaila, bet kai KTU tinklininkai pelnydavo tašką, tada VilniusTech atsakydavo nors pora taškų ir taip išlygino ir persverė rezultatą į savo naudą ir sugebėjo iškovoti ketvirto seto ir rungtynių pergalę.

Po rungtynių pakalbintas buvo VilniusTech komandos treneris - Radoslav Adamovič.

Sveikiname treneri su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Džiaugiuosi iškovota pergale, namie prieš šitą komandą sugebėjome pralaimėti, Todėl buvo įpatingai motyvuoti žaisti prieš juos. Žinome, kad šitos komandos lyderis yra Mykolas Suchanekas. Bandėme jį sustabdyti, bet nevisada puikiai sekėsi tai padaryti. Antrajame sete tiesiog nesigynėme ir žaidėme atsainiai. Norėtųsi, kad komanda išlaikytų susikaupimą visų rungtynių metu ir nebūtų banguoto žaidimo. Džiaugiuosi savo komandos priėmimu, kuris leido kelėjui kurti gražų žaidimą ir iškovoti pergalę. Džiaugiames, kad pakilome į antrą turnyrinės lentelės vietą ir greičiausiai pusfinaliuose vėl reikės susitikti su šita komanda.

Puslapis peržiūrėtas: 3544

Komentarai