Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vilniaus universitetas vs Kauno technologijos universitetas (3:0)

NSTL merginų lygoje VU komanda iškovojo pergalę prieš KTU 3:0 (25:16, 25:23, 25:20)

NSTL merginų lygoje VU komanda iškovojo pergalę prieš KTU 3:0 (25:16, 25:23, 25:20)

Vasario 9 dieną 19:30 Vilniaus Universiteto Sveikatos ir Sporto centre tarp Vilniaus universiteto ir Kauno Technologijos universiteto įvyko merginų tinklinio lygos varžybos, kuriose po įtemptos kovos pergalę pavyko pasiekti namų šeimininėms - Vilniaus universitetui. 

Nuo pat rungtynių pradžios aikštelės šeimininkės griebė iniciatyvą į savo rankas (8:13); (15:21) iki pat seto pabaigos didindamos savo pranašumą ir vis klystant priešininkių komandai, Vilniaus universitetas su dideliu skirtumu laimėjo pirmąjį setą (25:16). 

Antrasis kėlinys buvo ypač įtemptas, merginos vis keitėsi taškais ir neiviena komanda nebuvo pasiruošusi paleisti pergalės iš savo rankų (3:3); (9:10). Kėlinio eigoje KTU sugebėjo įgyti pranašumą (9:8) ir iki pat seto pabaigos vyko lygi kova, kol galiausiai su maža atkarpa VU merginos vos keliais taškais aplenkė priešininkes laimėdamos setą (25:23).

Trečiąjame kėlinyje KTU pradėjo dar drąsiau, pelnė tąšką po taško ir nenusileido prieš aikštelės šeimininkes, tačiau jau antroje kėlinio dalyje VU susikaupė ir pelnė 5 taškus iš eilės (10:15). Ir galiausiai su triuškinančiais VU komandos kapitonės J. Kovalskaja padavimais trečiąją pergalę ir eilės laimėjo aikštelės šeimininkės.

 

Rezultatyviausios komandų narės buvo jų kapitotės:
Vilniaus universitetas - Jekatetina Kovalskaja pelniusi 19 taškų.
Kauno technologijos universitetas -  Viktorija Mišeikytė pelniusi 9 taškus.

Laimėjusios komandos kapitonė komentavo, jog tai buvo lyg revanšas po praeitais metais pralaimėjimo mažojoje lygoje prieš KTU komandą ir labai džiaugiasi, jog po metų sunkaus darbo merginos tikrai patobulėjo ir laimėjo šiandienos įtemptą kovą. 

Puslapis peržiūrėtas: 3531

Komentarai