Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės TK „Spartakas“ vs Jonavos „Justigna“ – Batėgala (3:0)

Kelmės TK „Spartakas“ viena koja pusfinalyje

Kelmės TK „Spartakas“ viena koja pusfinalyje

Kovo 22 dieną Vyrų tinklinio lygos ketvirtfinalyje susirungė Kelmės TK „Spartakas“ su Jonavos „Justigna“ – Batėgala. Salės šeimininkai šventė pergalę 3:0.

Pirmojo seto metu aikštelėje dominavo Kelmės komanda. Jau po penkto svečių taško jie išsiveržė į priekį pelnydami 5 taškus iš eilės 9:5. Šio pranašumo nepaleido ir tik didino, galų gale laimėdami setą 10 taškų persvara - 25:15.

Antrojo seto viduryje Jonavos „Justigna“ – Batėgala komandai trumpam pavyko išsiveržti į priekį - 15:13, tačiau šią persvarą Kelmės TK „Spartakas“ greitai ištirpdė laimėdami ir antrą setą 25:21.

Trečiojo seto pradžia pradėjo diktuoti naują toną varžybom, kadangi iškart prasidėjus žaidimui svečių komanda įgavo dar neregėtą persvarą šiose rungtynėse 1:5. Galima buvo manyti, kad salės šeimininkai šį pranašumą greitai panaikins, tačiau emocijoms augant jonaviečiai toliau tęsė savo kelią į pergalę - 5:11, 8:14, 10:17. Seto pirmoje pusėje aikštelėje karaliavo Jonavos „Justigna“ – Batėgala komandos 3 numeris Mantas Ivaškevičius, sugebėdamas pramušti net ir aukščiausias salės šeimininkų statomas sienas. Bet Kelmės TK „Spartakas“ to tikrai nepabūgo, išnaudoję visas savo pertraukėles šiame sete jie tarsi atgimė naujam gyvenimui ir parodė, kad šiandien tikrai nepralaimės nei vieno seto. Svečių viltis visiškai sugniuždė rezultatyviausias šių rungtynių Kelmės TK „Spartakas“ komandos žaidėjas - Steponas Narvydas, svarbiausią akimirką pelnydamas 4 taškus ir 2 blokus iš eilės ir taip pabaidamas setą rezultatu 25:22.

 

Po varžybų kalbintas Kelmės TK „Spartakas“ kapitonas Vilius Aleksandravičius teigė, kad pergalė nebuvo sunki. Kadangi komanda ruošiasi aukštesnio meistriškumo čempionatui, šiose rungtynėse stengėsi išbandyti daugiau naujų derinių ir galų gale viskas įvyko taip, kaip turėjo įvykti.

Jonavos „Justigna“ – Batėgala komandos kapitonas Žilvinas Galimovas taip pat pripažino, kad priešininkų komanda turi daugiau patirties. Pagrindinio komandos jungėjo teigimu būtent tai ir po kelių klaidų atsiradęs jonaviečių nepasitikėjimas bei nusivylimas savimi ir lėmė tokią rungtynių baigtį. Tačiau Ž. Galimovas nepabijojo ir įnešti šiek tiek intrigos - „Šiandienos rungtynių baigtis neįrodo, kad antrasis komandų susitikimas baigsis taip pat, tad visko dar gali būti.“

 

Puslapis peržiūrėtas: 3435

Komentarai