Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Jonavos JTK „Dobilas“ (3:1)

KTU apgynė namų aikštelę nuo Jonavos JTK „Dobilas“ ekipos

KTU apgynė namų aikštelę nuo Jonavos JTK „Dobilas“ ekipos

Šiandien, Vasario 3 d., B lygoje susitiko KTU ir Jonavos JTK "Dobilas" ir po keturių setų kovos pergalę šventė šeimininkai, rezultatu 3:1 (22:25, 25:22, 25:19, 25:22)

Pirmasis setas buvo banguotas, viena komanda pakilime, kita duobėje, po 10 taškų jau atvirkščiai, bet seto pabaigoje KTU padarė kelias vaikiškas klaidas ir turėjo pripažinti svečių persvarą.

Antrajame sete, jau susiėmė šeimininkai ir pademonstravo labiau sau būdingą žaidimą ir laimėjo setą 25:22.

Trečiajame sete toliau ant bangos buvo KTU tinklininkai, pradėjo mėgautis tinkliniu ir toliau sėkmingai rinko taškus.

Ketvirtajame sete pusę seto šeimininkai įsiveržę į priekį ir galvojo, kad lengvai laimės setą, bet jonaviečiai pamatė, kad KTU atsipalaidavo ir paspaudė juos, jie sėkmingiau puolė ir gynėsi, tik gaila setas buvo jau į pabaigą, svečiai nesuspėjo prisivyti ir turėjo pripažinti pergalę KTU tinklininkams.

Po rungtynių pakalbintas buvo KTU komandos kapitonas Mantas Brusokas.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Sužaidėme banguotai ir buvome išsibalansavę. Žaidėme šešiese ir neturėjom keitimų ir trenerės. Pirmame sete vaizdas buvo tragiškas daug patys klydome. Smagu, kad pavyko susiimti ir pademonstruoti sau labiau būdingą žaidimą. Mus nustebino, kaip gerai Benas Krasnickas, mūsų komandos libero sužaidė ne savo pozicijoje,, daug taškų nepelnė, bet kituose žaidimo elementuose jis buvo geras. Jei mūsų trenerė būtų mačiusi, kaip mes žaidėme, būtų labai nepatenkinta.


 

Puslapis peržiūrėtas: 4011

Komentarai