Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Tinklo inžinerija (3:2)

KTML vyrų pirmenybėse Mažosios taurės čempionais tapo „Sporto fėja“ komanda

KTML vyrų pirmenybėse Mažosios taurės čempionais tapo „Sporto fėja“ komanda

Gegužės 12d. įvyko KTML vyrų pirmenybių Mažosios taurės finalas, kuriame triumfavo "Sporto fėja", kuri po labai atkaklios kovos nugalėjo "Tinklo inžinerijos" komandą rezultatu 3:2 (20:25, 25:15, 24:26, 25:21, 15:12) 

Nors tai buvo Mažoji taurė tačiau gausiai susirinkę žiūrovai išvydo bekompromisę kovą ir daug gražių ir emocionalių epizodų.

Rungtynės vyko "svarstykių" principų, pirmąjį ir trečiąjį setus laimėjo "Tinklo inžinerija", o antrąjį ir ketvirtąjį setus "Sporto fėjos" vyrukai. 

Viskas sprendėsi penktąjame sete. "Sporto fėja" iškarto įgyjo persvarą, tačiau "Tinklo inžinerija" parodė kovinguma ir "combekino" į rungtynes, vistik seto pabaigą užtikrinčiau sužaidė "Sporto fėja" ir pergalingai užbaigė rungtynes iškovodami Mažosios taurės I-ąją vietą.

Nugalėtojų gretose geriausiai sužaidė Aurimas Krolis kuris taip pat pripažintas ir finalo MVP (13 taškų 12eff), Mindaugas Goris pridėjo 12 taškų, Evaldas Vaitiekus 10 taškų.

Pralaimėjusiems Eimantas Mikalauskas pelnė 13 taškų ir surinko 9 eff.

Savo mintimis pasidalino Aurimas Krolis "Sporto fėja":

-"Kas lėmė pergalę finalinėse rungtynėse?"  - Labiausiai lėmė tai, kad įkritę į duobę vienas kitą palaikėm ir toliau kabinomės i žaidimą.

-"Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos?" - Tai ir išskirčiau, vienas kito palaikymas ir neteisimas vienas kito už padarytą klaidą;

-"Ar tikėjotės tokios kovos?" - Tikrai tikėjomės sunkios kovos, bet tikėjom, kad galim laimėt;

-"Kaip apibendrintumėte visą 2022-2023 metų KTML sezoną?" - Buvo neblogas sezonas, gaila, kad turėjom traumų, bet sezono gale mobilizavomės pavyko mobilizuotis ir iškovoti pergalę.

 





 

Puslapis peržiūrėtas: 3092

Komentarai