Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas ‒ Viktorija“ vs Bellona (0:3)

„Bellona“ komanda ‒ 2022-2023 metų sezono „Dailiosios“ moterų lygos čempionės!

„Bellona“ komanda ‒ 2022-2023 metų sezono „Dailiosios“ moterų lygos čempionės!

Gegužės 17 d., "Dailiosios" moterų lygos finale susitiko KSM "Startas - Viktorija" ir "Bellona". Po trijų setų kovos pergalę šventė svečios, rezultatu 0:3 (14:25, 15:25, 13:25).

Nuo pat rungtynių pradžios Bellona puikiu žaidimu iškarto "griebė jautį už ragų" ir savo jaunąsias varžoves varė į neviltį. Pastarosios dar bandė kabintis į rungtynes tačiau visuose trijuose setuose akivaizdžiai stipresnės buvusios "Bellona" merginos, kurios priešininkėms neleido net pasvajoti bent apie vieną pergalę sete ir užtikrintai iškovojo pergalę bei 2022-2023 metų sezono čempionių titulą.

Nugalėtojų gretose geriausiai sužaidė Gintarė Kubilienė, kuri taip pat tapo ir rungtynių MVP (14 taškų, 20 eff), Laura Žlibinaitė pridėjo 10 taškų ir 10 eff.

Pralaimėjusioms Gunda Bražaitė pelnė 6 taškus.

Po rungtynių pakalbinta buvo "Bellona" komandos kapitonė - Tatjana Matekonis.

Sveikinu iškovojus pergalę ir titulą, kokie komentarai apie rungtynes?

Esame labai laimingos iškovojusios titulą. Finale atidavėm viską ką galim, rungtynės buvo nuostabios ir buvo mūsų diena. Prie pergalės daug prisidėjo fanai, kurie atvažiavo mus palaikyti mus. Dabar apie rungtynes. Mūsų rungtynių tikslas buvo paduoti stipriai ir išmušti varžoves iš priėmimo, kai jos neturės stipraus puolimo, tada bus lengviau apsiginti ir tada užpulti , tuo naudojomės ir sugebėjome išpildyti viską ir švęsti pergalę. Ačiū varžovėms už kovą ir tikiuosi, kad kitą sezoną dar susitiksime.

Savo mintimis taip pat pasidalino ir pralaimėjusios komandos trenerė Jolita Kontvainienė.

Kas lėmė nesėkmę finale? -Mūsų nesėkmę finale lėmė labai geras varžovių žaidimas. Bellonos merginos pademonstravo labai greitą žaidimą, kas mums labai nepriimtina, taip pat pavydėtiną gynybą, kas nulaužė jaunas puolėjas ir jos pradėjo klysti. Mes padarėme daug savo klaidų. Taipogi, ne visos žaidėjos galėjo pabaigti sezoną Bet visiška nesėkme to nepavadinčiau - antra vieta labai garbinga. Sveikinu varžoves su pirmąja vieta, pagarba!

Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos? -Šiai dienai nenorėčiau nieko išskirti. Mes visą sezoną žengėme koja kojon kartu kaip komanda, viena kitai padėdamos. Gal trečios zonos šiek tiek stipresnės. Bet finale ir joms nesisekė. Dėl kovingumo galėčiau pagirti mūsų pasuotoją Mortą Gailiūtę ir po kojų traumos grįžusią Gabrielę Jatkonytę. Stengėsi visos, o gavosi kaip gavosi.

Ar tikėjotės tokios kovos? -Tikėjausi geresnės kovos, tikėjausi, kad bent partiją tikrai išplėšim, deja...

Kaip apibendrintumėte visą 2022-2023 metų KTML sezoną ir ko palinkėtumėte pačiai lygai? -KTML sezonas buvo labai permainingas. Mes pradėjome labai geroj formoj, kelis kartus kritom, vėl kėlėmės. Pradėjome su 16 žaidėjų, baigėme su 10, bet išsikeltą uždavinį žaisti finale - įvykdėme. KTML mums, moksleivėms, labai geras renginys ruoštis savo varžyboms, kaupti patirtį, mokytis iš suaugusiųjų. Linkiu jums gyvuoti ir tobulėti dar ilgus metus.

Puslapis peržiūrėtas: 3199

Komentarai