Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Laumetris (0:3)

,,KTU" namuose nulenkė galvas ,,Laumetriui" 0:3 (VIDEO)

,,KTU" namuose nulenkė galvas ,,Laumetriui" 0:3 (VIDEO)

 Gruodžio 19d. 20:30 val. KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko A lygos rungtynės, kuriose ,,KTU" (šeimininkai) pasitiko ,,Laumetrį" (svečius). Po neilgos, tačiau atkaklios kovos, ,,KTU" nuleido galvas aikštelės svečiams, kurie rungtynes užbaigė sausu rezultatu - 0:3.

Rungtynių pradžioje žaidimo vairą savo rankose laikė aikštelės šeimininkai ir, rodėsi, kad jie šį vakarą bus nugalėtojai (rezultatas seto eigoje - 5:1; 9:3; 14:7; 17:11). Ir tik į seto pabaigą ,,Laumetris" išlygino rezultatą (18:18), kai tuo tarpu R. Šišlienės vadovaujamos komandos negelbėjo nei keitimai, nei išnaudotos minutinės pertraukėlės. Seto pabaiga - 21:25 (0:1).

Antrojoje rungtynių dalyje ,,KTU" dar bandė atsitiesti (2:4; 4:6; 7:9; 10:12), tačiau visą laiką jiems trūko to mažo žingsnelio konkurentų link. Tai tęsėsi iki pat kėlinio pabaigos, kai tuo tarpu ,,Laumetrio" žaidėjai rodė pavyzdingą komandinį žaidimą, kurio metu komandos kėlėjas M.Švilpauskas atliko daug rezultatyvių perdavimų, o komandos lyderis L.Petravičius pelnė daugybę taškų ir vedė komandą į priekį. Setą jie užbaigė sėkmingai - 23:25 (0:2).

Trečiasis rungtynių kėlinukas buvo lemiamas. ,,KTU", rodės, šį vakarą apsiginklavo ne "šarvais", o savo daromomis klaidomis... Itin pasižymėjo komandos žaidėjas L.Benediktavičius, kuris nepasidavė ir atkakliai vedė komandą į priekį, tačiau tų lemiamų - 4 taškų komandai, visgi, pritūko. Rungtynės baigėsi džiaugsmingais ,,Laumetrio" ekipos šūksniais, rezultatu - 21:25 (0:3).

Po rungtynių ,,KTU" komandos trenerė Raminta Šislienė komentavo: ,, Priėmimas šiandien pakišo mums koją. Ir priešininkų komanda buvo gerokai sustiprėjusi."

,,Laumetrio" komandos kapitonas T.Putna sakė: ,,Pergalė nebuvo sunki. Buvo praeitų stipresnių žaidynių, kurias mes pralošdavom, bet jos buvo sunkesnės negu šios. Aišku mums padėdo Linas Petravičius - legionierius mūsų komandos, tai buvo stiprus priedėlis šiandieną. Gynyboj susitvarkėm, ko nepadarydavom anksčiau, taip pat su priėmimu susitvarkėm, ko iš pat pradžių (pirmo seto metu) nebuvome padarę ir ilgą laiką atsilikinėjom nuo varžovų, bet susitvarkėm, pavijom, aplenkėm ir laimėjom!"

Rungtynių video

I setas

II setas

III setas

Puslapis peržiūrėtas: 47550

Komentarai