Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technologijos universitetas vs Lietuvos sporto universitetas (3:1)

Antroji Kauno technologijos universiteto pergalė prieš Lietuvos sporto universiteto tinklininkus

Antroji Kauno technologijos universiteto pergalė prieš Lietuvos sporto universiteto tinklininkus

Paskutinę žiemos mėnesio dieną KTU tinklininkai užbaigė dar viena pergale. Tai buvo antrosios pergalingos rungtynės prieš LSU komandą, kurios baigėsi rezultatu - 3:1

Rungtynės užsitęsė kiek ilgiau nei įprastai, o tai rodo, kad LSU komanda vis tvirčiau įsilieja į šio sezono žaidimą. LSU šį kartą išplėšė pirmojo seto pergalę, taip pagerindama bendrąjį komandos efektyvumą. Įpusėjus pirmam setui, komandai pavyko atsiplėšti nuo KTU varžovų septynių taškų spurtu (rez.: 7:6; 7:12). KTU vis stengėsi sumažinti skirtumą, ir jiems tai puikiai sekėsi daryti. Tačiau visgi, įsiveržti į priekį nepavyko. Po A. Malichin ir R. Pociaus sėkmingai surengtos atakos, KTU pasiėmė minutinę pertraukėlę manydami, kad pavyks atsitiesti. Po jos pavyko išlošti vos tris taškus. LSU blokuotais mušimais ir rezultatyviomis atakomis išsikovojo seto pergalę (19:25).

Antrame sete jautėsi abiejų komandų įtampa. LSU puikiai startavo ir nuolat palaikė 2-4 taškų skirtumą. Einant žaidimui į pabaigą, KTU seto eigą pakreipė kita linkme. Taktiškais padavimais pavyko išlyginti rezultatą (rez.: 23:23) ir iškovojo lemiamus paskutiniuosius du taškus (27:25).

KTU atsikovojusi pergalę, į trečiąjį setą žengė tvirtai ir užtikrintai. Komanda nuolat pirmavo ir didžiąją dalį taškų rinkosi LSU klaidų sąskaita. Žaidimas baigėsi rezultatu - 25:19.

Ketvirtajame sete pirmuosius taškus gan lengvai susižėrė LSU. Tačiau neilgai trukus KTU persvėrė rezultatą ir vėl įsiveržė į priekį. Šiame sete abi komandos intensyviai gynėsi blokuotais mušimais. Žaidimo pabaiga vos nepareikalavo ir penktojo seto. KTU sutelkė visas jėgas ir A.Mazūro bei T.Aleksos surengta ataka lėmė pergalę - 25:23.

Po rungtynių kalbintas Aurimas Mazūras, apie šio vakaro rungtynes atsiliepė: ,,Vertinu gerai. Geras teisėjavimas. Kadangi daug nesportuoju, man buvo smagu grįžti į KTU komandą. Mūsų aikštelės viduje esanti iniciatyva ir atmosfera leido mums laimėti, nors šiandien neturėjome pagrindinio komandos kėlėjo. O kėlėjas yra labai svarbus asmuo, be jo buvo kiek sudėtinga žaisti. Po praeitų rungtynių matosi varžovų neblogas progresas. Manau labai gerai, kad jų treneris Vusal Guseinov juos treniruoja, viską pasako. Taip treniruodamiesi jie gali aukštai pasiekti ''.

LSU treneris Vusal Guseinov paklaustas kas lėmė rungtynių pralaimėjimą, atsakė: ,,Šios dienos rungtynėse komanda pirmame sete rodė tikslumą, buvo geras priėmimas ir mažiau savų klaidų. Bet antro ir trečio seto pradžiose komanda visiškai nesusitvarkė su priėmimu. Varžovai turėjo labai tikslius padavimus, ko pasekoje mūsų komanda susidūrė su tam tikromis situacijomis ir neatlikome puolimo''.

Puslapis peržiūrėtas: 2512

Komentarai