Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU - Mintonet vs Marito (2:3)

Finalinių A lygos rungtynių taurė atiteko į "Marito" ekipos rankas. (VIDEO)

 Gegužės 28d. (ketvirtadienį) 20:15 val. KTU statybos ir architektūros sporto salėje susitiko dvi stipriausios A lygos komandos "KTU - Mintonet" (šeimininkai) bei "Marito" (svečiai). Įnirtinga kova dėl 1-2 vietos A lygos žaidynėse buvo atkakli ir intriguojanti. A lygos čempionai - "Marito" ekipa, kuri dėl pirmos vietos turėjo nemažai pasistengti. Rungtynės baigėsi rezultatu - 2:3.

Jau pirmasis rungtynių setas žadėjo intriguojančią kovą tarp šių komandų. Iki seto vidurio abi komandos žaidė taškas į tašką, kol "KTU - Mintonet" ekipa neišsiveržė į priekį, tačiau neilgam, - "Marito" jiems atsakė spurtu 1:6 ir likus vos vienam lemiamam taškui, šeimininkai rezultatą palenkė savo naudai, bet seto pergalės jiems išplėšti taip ir nepavyko. Setas baigėsi rezultatu - 25:27 (0:1).

Antroji rungtynių dalis prasidėjo svečių komandos dominavimu. Greita ataka ir stiprūs smūgiai buvo tarsi komandos vizitinė kortelė. Ypač pasižymėjo komandos narys Steponas Narvydas, kuris šiame sete pelnė net 7 taškus. Setas pasibaigė užtikrintu rezultatu - 13:25 (0:2).

Trečiame sete sėkmė nusišypsojo ir "KTU - Mintonet" ekipai. Komanda įrodė, kad yra verta varžytis dėl pirmosios vietos - seto metu spurtavo du kartus atkarpomis 1:6. Nors svečių komanda taip lenvai nepasidavė ir setą užbaigė garbingu rezultatu - 25:23 (1:2).

Ketvirtasis rungtynių kėlinys ir vėl gniaužė kvapą. Atremti priešininkų smūgius "KTU - Mintonet" ekipai buvo ne taip paprasta, tačiau komandos nariai darė visa, kas įmanoma. Ypač pasižymėjo komandos kėlėjas L.Kunigėnas, kuris kėlė daug preciziškų kamuolių virš tinklo, o komandos draugas L.Petravičius šiame sete pelnė net 8 taškus. Setas pasibaigė rezultatu - 25:20 (2:2).

Lemiamo seto pergalę pasiglėmžė svečių komanda, spurtavusi atkarpa 1:8, įgijo pranašumą, tikriausiai padėjo komandos trenerio raginimai: ,,Vertinkit kiekvieną tašką". Setas baigėsi užtikrintu rezultatu - 9:15 (2:3).

Po finalinių rungtynių "KTU - Mintonet" komandos trenerė R. Šišlienė komentavo: ,,Trūko treniruočių, tiesiog visi jau pavargę nuo tinklinio, galų gale džiaugiamės, kad baigėsi sezonas".

Marito ekipos trenerio V. Lauraičio komentaras: ,,Mes apgynėm čempiono vardus tiek pernai, tiek šiemet. Šiemet mūsų sudėtis buvo kitoniška, mūsų nebuvo, galima sakyt, iš pagrindo 4 žaidėjų, bet labai gerai sužaidė mūsų veteranas ir įvykdė visus nurodymus. Aš laimingas".

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. IIa setas.

Rungtynių video. III setas.

Puslapis peržiūrėtas: 41029

Komentarai