Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs Lietuvos sporto universitetas (3:2)

Įtemptose varžybose Bellona įveikia LSU

Įtemptose varžybose Bellona įveikia LSU

Kaune trečiadienio vakarą vykusiose aistringose varžybose komanda Bellona po atkaklios kovos nugalėjo LSU ekipą rezultatu 3:2. Žaidimas buvo pilnas netikėtumų bei akį veriančių mommentų, kuire išlaikė žiurovų dėmesį iki pat paskutinio taško.

Pirmasis setas prasidėjo Bellonos dominavimu, kurios sugebėjo įgyti didelį pranašumą ir laimėti rezultatu 25:11. Šis setas parodė Bellonos pasirengimą ir ryžtą laimėti.

Antrajame sete LSU atsitiesė ir parodė savo jėgą, laimedamos setą 21:25. Jų grįžimas į žaidimą įrodė, kad varžybos bus neprognozuojamos.

Trečiasis setas vėl grįžo į Bellonos rankas, kurios sugebėjo išlaikyti savo pranašumą ir užbaigti setą rezultatu 25:21. Šis laimėjimas suteikė joms reikiamą postūmį siekiant galutinės pergalės.

Ketvirtasis setas tapo LSU triumfu, nes jos laimėjo 16:25. Šis setas parodė, kad LSU nėra lengvas varžovas ir, kad merginos nusiteikusios kovoti iki galo.

Penktasis ir lemiamasas setas buvo tikras nevų ir aistrų karas, tačiau Bellonos merginos sugebėjo susikaupti ir išplėšti pergalę rezultatu 15:8.

Šiose varžybose abi komandos parodė tikrąjį savo charakterį. Komandos paliko aikštę aukštai "iškeltomis galvomis", o žiūrovai su neišdildomais įspūdžiais. 

Įspūdingą taškų skaičių  šiose varžybose pelnė Gunda Brazaitė 20t. 

Puslapis peržiūrėtas: 2226

Komentarai